You are here: Home » Afvallen » Groene koffie

Groene koffie

Toen ik begon met afvallen bestond het nog niet, maar de nieuwste hit op dit moment is echter Leptin green coffee (groene koffie). ik heb er veel goede verhalen van gehoord van mijn vriendinnen, die er veel baat bij hebben. Het mooie is dat het niet alleend gezond is, maar dat je ook nog van afvalt.

In tegenstelling tot wat je zou denken, is dit geen koffie. De basis hiervan is groene thee. Verder zitten er calcium, chroom, antioxidanten, natuurlijke cafeine en panax ginseng wortel in. Door de cafeine krijg je de koffie smaak. Al deze spullen samen nemen je hongergevoel weg en stimuleren het vetverbranden en de verbranding van calorieen.

Het beste gebruik je  green coffee als volgt: ‘s Morgens los je een zakje green Coffee op in 100 ml heet water en laat het enkele minuten trekken. Suiker en melk kun je naar smaak toevoegen (suiker natuurlijk absoluut niet als je wilt afvallen, gebruik dan liever Stevia of zo). Ik heb onlangs de Leptin Green Coffee 1000 geproefd en die smaakt naar oploskoffie met melk en ik hoefde geen suiker toe te voegen .

Na 20 tot 30 minuten kun je vervolgens ontbijten (je weet vast wel dat je nooit een ontbijt moet overslaan, want dan komen je spijsvertering en stoelgang niet op gang, maar ik herhaal het hier toch nog maar een keer). Neem een goed ontbijt, bijvoorbeeld volkorenbrood en/of muesli (let ook hier op de suiker).

Als je wilt afvallen, is het drinken van groene koffie of groene thee alleen natuurlijk niet voldoende.

Eet 6 keer per dag, vermijd suiker, verzadigde vetten en verkeerde koolhydraten. Green Coffee laat echter na een tijdje je maag krimpen, waardoor je minder zult eten en dat is mooi meegenomen. Verder zorgen de antioxidanten dat je afvalstoffen je lichaam sneller verlaten en krijg je extra energie van de hoge dosis natuurlijke cafeine. Ik lees over supplementen op www.supplementenfacts.nl

Kijk ook eens naar:

11 Comments

 1. Daarvoor ontbreekt mij de kennis, Cobie. Ik adviseer je dat aan een arts te vragen.

 2. mag je dit ook gebruiken als je een trage schildklier hebt

 3. Pingback: Groene Koffie helpt bij afvallen | Afvallen zonder dieet | Dieet Kiezer helpt u met afvallen. Dieet overzicht van A tot Z
 4. Te gek Merle!
  Volg je nog een of ander dieet erbij of eet je alleen minder?

 5. Hoi, mijn man en ik zijn 2 weken geleden begonnen met de leptin 800 en ik ben inmiddels 5 kg kwijt. Heb eigenlijk niet eens honger meer, al eet ik wel kleine porties omdat een mens toch wat binnen moet krijgen. Ben zo tevreden dat we meteen maar 3 pakken zijn gaan halen paar dagen geleden. Wil nl nog minstens 10 kg kwijt. Volgens mijn rekensommetje is dat dus over 4 weken! YESSS!

 6. Hoi Trotse mammie.
  Sorry voor de late reactie. Om de een of andere reden had ik dit bericht niet gezien.
  Green coffee 1000 is een krachtigere variant van green coffee 800 en helpt ook nog eens je eetlust te verminderen, wat natuurlijk goed van pas kan komen.
  Wat betreft de koolhydraten: vermijd zoveel mogelijk aardappelen, brood (er is ook koolhydraatarm brood), witte pasta’s (géén pizza!), witte rijst en natuurlijk suiker. Ben ook heel zuinig met alcohol en geen frisdranken, zelfs liever geen lightproducten.
  Hier vind je een uitgebreide koolhydratentabel. (rechtermuis, link opslaan als)

 7. Ik wil heel graag afvallen en heb van mijn moeder een pakje leptin greenkoffie 1000 gekregen, het was eigenlijk voor mijn vader bedoeld maar die is hartpatiënt dus hij mag het niet hebben. Ik had nog nooit van groene koffie gehoord en heb vanmorgen het eerste zakje genomen. Ik ben heel benieuwd of het gaat werken. IK heb wel een paar vragen: ik lees op internet veel over green koffie 800, maar ik heb de green koffie 1000, wat is hier het verschil tussen en welke werkt er beter? verder had mijn moeder het over dat ik moet uitkijken met koolhydraten. Welke koolhydtraten moet ik vermijden en waar zitten die in? groetjes van trotsemammie

 8. Ik zie het nu. De vorige keer deed de site zonder streepje het niet en nu deed ie ook een beetje moeilijk. Het zijn blijkbaar twee heel verschillende producten. Ik ken deze niet, ik ken alleen de (echte, goede) Leptin. Ik kan over ‘jouw koffie’ dus niets zeggen, maar hij zal best goed zijn.
  De link naar de folder van de tuinen werkt niet meer en in de nieuwe folder staat ie volgens mij niet en ook niet op hub website. Dat wil echter niet zeggen dat ze hem niet in de winkel verkopen, zou heel goed kunnen.

 9. @ Jolanda,

  Ik koop mijn koffie niet bij groen streepje koffie.
  Maar bij http://groenekoffie.nl/ zonder het streepje.
  En deze is te koop bij de tuinen, heeft 2 weken geleden ook bij hun in de folder gestaan. Zie pagina 4 van hun folder!
  http://www.detuinen.nl/

 10. Nee, de echte Leptin Cofee bevat geen sibutramine, want dat bedoel je. Zoals ik al schreef moet je inderdaad goed opletten waar je deze koopt, want er is veel namaak en die kan sibutramine bevatten. Van greenslimmingfactory weet ik dat ze betrouwbaar zijn. Zij hebben bijv. ook in de Veronicagids gestaan en zijn goedgekeurd door de Inspectie voor Gezondheidszorg. ik vind het een beetje vreemd dat je jij koopt bij groene-koffie.nl, want zij verkopen ook Leptin. Daar is dus niets mis mee. Groene-koffie.nl verkoopt ook green coffee 1000 en greenslimmingfactory heeft daar patent op. Iedereen die green coffee 1000 verkoopt, koopt deze dus bij Geen Slimming Factory, vandaar dat ik weet dat zij te vertrouwen zijn. Er zijn zeker genoeg betrouwbare webwinkels, maar je moet erg oppasseen.
  De tuinen verkoopt geen groene koffie (meer).

 11. De leptin coffeee bveat toch dat stof subima nog wat? Dat is toch uitde handel gehaald?

  Ik zelf gebruik de groenekoffie punt nl en is nu ook te koop bij De Tuinen. Ik ben nu 10 kilo kwijt en de nodige cm’ers. Bevalt me goed en voel me er ook goed bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>